Service TV

Revelion Traditional in Maramures, Viseu de Sus

ACEST ANUNT A EXPIRAT ! - Revelion Tradițional în Maramureș, Viseu de Sus - Sărbători de Iarnă în Maramureș
Pensiunea NAGY Vișeu de Sus
Perioada: 29.12.2018 - 03.01.2019 (Sejur 6 zile, Cazare 5 nopți )
Preț: 2 000 Lei/persoană, loc în cameră dublă * , Ofertă autocar inclus program
Ofertă concepută și prestată de Agenția de Turism România Turistică.
Perioada: 29.12.2018 - 03.01.2019 (Sejur 6 zile, Cazare 5 nopți, Demipensiune, Transport autocar, Excursii în Maramureș, Masă festivă de Anul Nou, Plimbare cu Mocănița).
Tariful include: 5 Nopți Cazare, Demipensiune, Masă festivă de Anul Nou, Transport autocar Brașov-Vișeu de Sus și retur, 2 zile de excursii cu autocar - program ghidat tur de Maramureș și tradiții maramureșene, Plimbarea cu Mocănița CFF Vișeu.
* Transport autocar posibilitate de transfer din orice oraș către Brașov, preluare de pe traseu: Brașov- Sighișoara - Vișeu de Sus.
Pensiunea NAGY este situata in "Viseu de Sus" - in imediata apropriere a unor obiective turistice renumite din Maramures, precum Cimitirul Vesel din Sapanta, Valea Vinului, Manastirea din lemn de la Barsana, Cascada cailor din Borsa, Valea Vaserului - simbolul Viseului datorita existentei ultimului tren pe sina ingusta functionabil din Europa.
Pensiunea Nagy va pune la dispozitie 24 camere utilate cu toate dotarile necesare, restaurant, bar de zi, masaj, plimbari cu bicicleta, sala de conferinta, biliard, acces la internet Wireless, parcare pazita, loc de joaca pentru copii , Paint Ball.
Preț: 2000
31 Oct 2018   Viseu de Sus, MM
Categorii
Urmărește-ne pe Facebook
Raspunderea juridica pentru continutul anunturilor apartine in totalitate autorilor acestor anunturi.